Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Blackberry chefen: BB10 er ikke intuitivt nok

Blackberry chefen: BB10 er ikke intuitivt nok

Chefen erkender at “Blackberry 10” nok kræver lidt tilvænning, og at virksomheden ikke var gode til at introducere kunderne.

Vi har tidligere set indikationer på, at Blackberry har givet op, kører Android i nyeste opdatering. Sagen er den, at Blackberry ikke just har vind i sejlene med deres styresystem Blackberry 10, der blev lanceret for et års tid siden. 

Blackberry Q20 præsenteret ved MWC - tilbage til rødderne

Nu har John Chen, der er direktør for Blackberry udtalt sig som styresystemet på den igangværende Mobile World Congress i Barcalona. Det skriver TechRadar.

"Det tog mig et stykke tid at lære Blackberry 10, men efterfølgende elsker jeg det. De fleste forbrugere, der kommer til vores nye telefon og ikke finder oplevelsen indlysende intuitivt, ønsker ikke at fortsætte forbruget. Vi gjorde ikke nok at uddanne markedet om brugerfladen” sagde John Chen. 

Blackberrys browser er klar den hurtigste 

Helller ikke Blackberry Q10, der var virksomhedens første QWERTY-smartphone, fik umiddelbar succes. 

"Stort set alle vi talte med elskede vores tastatur," forklarede John Chen og fortsatte "Så vi gav dem Q10. Dette elskede de dog ikke så meget, da de gik glip af pegefeltet og hårde navigations knapper over tastaturet, som befandt sig på de forhenværende Bold og Curve-modeller"

Dette har virksomheden dog løst med den netop lanceret Blackberry Q20. Tiden vil så vise, om kunderne er tålmodige nok til at vente på, at den bliver lanceret senere på året.

Kilde: TechRadar

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies