Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   BlackBerry: der er 50 procents chance for at vores comeback fejler

BlackBerry: der er 50 procents chance for at vores comeback fejler

Halvdystre udsigter for BlackBerrys oprejsningsplaner, men direktør John Chen forbliver optimistisk.

En af de mere interessante facetter af BlackBerrys relativt nye direktør John Chen er, at han er utrolig åben og ærlig omkring de udfordringer som BlackBerry står over for, tidligere har han kaldt BlackBerry en syg patient han som kirurg skal få på fode igen.

I et interview med Financial Times fortæller John Chen nu, at BlackBerrys planer for at vende skuden, har i omegnen af halvtreds procent chance for success, og det i sidste ende afhænger af hvordan han og hans team vil eksekvere strategien.Stadigvæk positiv

Generelt holdt Chen en positiv tone igennem interviewet, en nødvendighed når man står over for de skræmmende odds fortæller han. At miste en kunde som det amerikanske flyvevåben gjorde ondt på moralen, men han vil fokusere på at beholde de nye kunder som de har fået “ved at levere overlegne services og produkter”.

Chens plan har en række nøglepunkter, blandt andet at sælge low-end telefoner lavet i samarbejde med Foxconn og indtjening på BlackBerry Messaging applikationen. Chen forventer at BlackBerrys finanser er stabiliseret næste år og at selskabet vil være profitabelt året efter.

Kilde: Boy Genius Report

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies