Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Blackberry: Det fysiske tastatur vender tilbage

Blackberry: Det fysiske tastatur vender tilbage

Chefen for canadiske Blackberry er tilsyneladende vild med fysiske tastaturer, og vil bringe dem tilbage frem for touch-displays.

Blackberry, der tilbage i november fik ny direktør, kæmper i konkurrencen mod Google, Apple og Microsoft. Det har i den seneste tid frembragt et differentieret syn på fremtiden, som man kan undre sig lidt over. 

Blackberry direktør optimistisk om fremtiden 

Direktøren John Chen har lagt megen vægt på, at virksomheden ikke skal se på hvad de var engang, men istedet fokusere på hvad de er nu, og hvad de kan blive.

Dog har han, i et interview på den netop overstået CES-messe, udtalt, at han er vild med fysiske tastaturer, og at fremtidens mobiler fra Blackberry hovedsageligt vil have fysiske taster fremfor touch-displays. Det skriver Bloomberg.

Det klinger dog lidt sammen med nyheden om, at Blackberry er klar til udrulning af nyt software der skal lade Android-udviklere bringe deres apps til Blackberry-platformen. Hvad mon tanken er med apps fra Android, hvis hovedparten af kommende mobiler ikke vil have touch-displays? 

Der er ingen tvivl om, at virksomhedens tidligere succes har været bygget på den sikkerhed deres platform tilbyder, og derfor også de offentlige instanser som kunder herefter. Det skulle altså også være denne type kunder, der efter sigende ønsker sig fysiske tastaturer, når de skal korrespondere via email.

Man kan så spørge sig selv, om denne type af kunder i virkeligheden ønsker sig et fysisk tastatur, hvis det betyder et definitivt farvel til touch-skærmen, som de fleste af os er blevet afhængige af.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Elin Jørgensen 13-01-2014 22:01:43

Hvad skal de dog med gamle mænd i ledelsen, få dog nogle yngre og fremsynede folk op i toppen. De er jo helt fra LP´s tid !

0 0
B. Nielsen 13-01-2014 17:05:33

Blackberry er fra Canada...

0 0

Om brug af cookies