Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   BlackBerry direktør om ny Classic model: lav ikke om på en success

BlackBerry direktør om ny Classic model: lav ikke om på en success

BlackBerry Classic slår sig på de gamle BlackBerry dyder om produktivitet, i et åbent brev fortæller John Chen om tanken bag.

BlackBerry direktør John Chen har udfærdiget et brev til nuværende og forhenværende kunder som forklarer filosofien bag den kommende BlackBerry Classic model der - som navnet også antyder - minder utrolig meget om en BlackBerry telefon fra selskabets storhedstid.
Telefonen har de gamle navigationstaster kombineret med det velkendte touch-pad der er genindført. I modsætning til de gamle telefoner, har Classic dog også en almindelig trykfølsom skærm.

John Chen koger tankerne bag telefonen ned til: “if it ain’t broke, don’t fix it”.

I brevet fortæller Chen at “det er ikke innovation at tage noget der virker og springe det i luften for at udvikle noget nyt, det er at tage noget der virker, og lave det bedre. Det er fristende i et hurtigt skiftende og voksende miljø at lave ændringer for ændringernes skyld - at imitere hvad der er trendy og forsøge at opfylde et behov for alle mennesker”

Chen lægger op til, at BlackBerry Classic er et produkt der skal kaste BlackBerry tilbage til deres storhedstid som en evolution af hvad deres kunder elsker ved platformen, nemlig produktiviteten.

BlackBerry Classic forventes at blive lanceret den 14 november og vil leveres med en 1,5 GHz dual-core processor, 2 GB RAM, 16 GB hukommelse, 8 og 2 megapixel kamera samt en 3,5 tommer trykfølsom skærm med opløsning på 720x720 pixels.

Kilde: TechRadar

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Alqttin 02-11-2014 14:51:02

Den har trykfølsom skærm, jf. video: https://www.youtube.com/watch?v=efTi90Vk2Xg

Touch-pad er genindført, som et ønske fra kerne BlackBerry brugere, da det er det bedste værktøj til at navigere med og effektivt til at rette fejl med i mellem enkelte ord. Copy/paste osv.

0 0
Andreas Birkjær 03-11-2014 10:08:10

Tak for linket!

Jeg kunne ganske enkelt ikke forstå hvordan BB havde valgt ikke at inkludere en trykfølsom skærm, men jeg fandt så ganske mange kilder der bekræftede, det tydeligvis falske, udsagn så jeg begyndte at tro på det :)
Jeg har rettet lidt i teksten.

0 0

Om brug af cookies