Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   BlackBerry direktør optimistisk om fremtiden

BlackBerry direktør optimistisk om fremtiden

John Chen er ikke usikker på at BlackBerry nok skal klare sig, han mener ganske enkelt ikke at nogen kan erstatte dem.

BlackBerry direktør John Chen lader sig ikke mærke af de hårde tider. Han mener bestemt at BlackBerry vil eksistere mange år ind i fremtiden og nævner desuden at “BlackBerry kan ikke erstattes.”

I en klumme til CNBC fortæller han at han har vendt problem-ramte selskaber om før, og er klar til at gøre det igen. Desuden beskæftiger han sig ikke med hvad BlackBerry var engang, men om hvad de skal være i dag og i fremtiden.

Fokus på virksomheder

Strategien vil være at fokusere på kernekompetencerne som er services til virksomheder, messaging, QNX systemer og mobiltelefoner.
Chen mener fortsat at når det kommer til virksomheder, så er BlackBerry stadigvæk markedsførende og at man “ikke skal lade sig narre af konkurrenter som retorisk påstår at være mere sikre eller have mere erfaring end BlackBerry.”

BlackBerry kan ganske enkelt ikke erstattes mener han, virksomheder med rigide sikkerhedsbehov benytter stadigvæk BlackBerry til deres mobile infrastruktur.

Altid penge i BBM

Der er desuden mange penge at hente i BBM fortæller Chen. Også her nyder BlackBerry godt af deres hæderkronede sikkerhed og med 40 millioner nye Android og iOS downloads på 60 dage, mener han at det er tydeligt at forbrugerne også bakker op om BBM.

BlackBerry vil fortsat investere i BBM og tilføje nye features. Han forventer desuden at BlackBerry Messenger i de kommende år vil omdannes til en fast indtægtskilde.

Det virker som om den nye mand ved roret ser lys for enden af tunnelen, om han har formået at samle tropperne eller om det er spil for galleriet må vi vente med at se. Men lad os da håbe på at John Chen er manden der skal bringe BlackBerry sikkert i havn i løbet af de næste par år.

Kilde: TechRadar

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Kloge Aage 08-01-2014 20:19:35

Lys i tunnelen - så må vi håbe det ikke er et modkørende tog ;)

1 0
Andreas Birkjær 08-01-2014 22:48:29

Haha nej det kan der være noget om :)

0 0

Om brug af cookies