Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   BlackBerry direktør villig til at droppe smartphones

BlackBerry direktør villig til at droppe smartphones

Hvis ikke BlackBerrys smartphone afdeling tjener penge i dette finansår, er John Chen klar til at lukke for udviklingen.

Selv om BlackBerry stadigvæk laver telefoner, har direktør John Chen gjort det ganske klart at selskabet skal være profitabelt i 2016, med eller uden smartphones.

Til Bloomberg fortæller han at hvis smartphone afdelingen ikke formår at tjene penge ved udgangen af dette finansår, har han seks til otte kvartaler til at erstatte hardwaren med software der har bedre indtjening.

“Jeg har ikke planer om at blive fri for telefonerne, jeg har en plan om ikke at være afhængige af at lave dem” fortæller han.” Det er blandt andet BlackBerry Messenger og øget fokus på at udbrede QNX der i sidste ende måske kommer til at redde BlackBerry.

Chen tror dog ikke det nødvendigvis går så galt så smartphone produktionen skal stoppe, til stadighed er han overbevist om, at indtjeningen nok skal komme, men han er tydeligvis ikke bleg for at tage nogle svære beslutninger hvis det bliver nødvendigt.

Kilde: Engadget

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies