Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   BlackBerry får også en assistent

BlackBerry får også en assistent

De fleste kender Siri, Cortana og Google Now, men nu vil BlackBerry også lege med

BlackBerry har det svært for tiden, da konkurrenterne ser ud til at løbe fra dem, men måske kan deres nye digitale assistent hjælpe dem med at indhente noget af forspringet. Under det ganske logiske navn BlackBerry Assistant giver canadierne et ekstra kort at spille, når der skal sælges telefoner.

Læs også: BlackBerry: derfor er den nye Passport telefon så kvadratisk

Funktionaliteten vil være meget lig den, man kender fra konkurrenternes løsninger. Muligheden for at diktere beskeder, søge på nettet og tage telefonen uden at bruge hænderne.

Læs også: WP 8.1: Vi har talt med Cortana

Der skulle også være nogle såkaldte 'easter eggs', påskeæg på dansk, som jo er finurlige og skjulte indspark og referencer. Det er måske med til at give BlackBerry Assistant en smule personlighed, ikke ulig den retning Siri og Cortana så småt begynder at tage. De personligheder kan der komme sjove ting ud af.

Læs også: BlackBerry direktør ikke imponeret over Android L sikkerhed

BlackBerry Assistant skulle også ligesom konkurrenternes digitale assistenter lære af brugerens vaner for at give den bedste oplevelse. En udvikling, der gør det lettere for brugeren, men som også kan være en farlig vej ifølge nogle.

BlackBerry Assistant vil være med i version 10.3 af BlackBerrys styresystem.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies