Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   BlackBerry hjælper Samsung med sikkerheden

BlackBerry hjælper Samsung med sikkerheden

Samsung kigger til BlackBerrys side for at få hjælp med sikkerheden i deres telefoner udstyret med Knox.

BlackBerry var engang den ukronede konge af telefoner til virksomheder i kraft af deres sikkerhedsfeatures. VIrkeligheden er i dag en ganske anden, men BlackBerry er tydeligvis ikke for bitre til at hjælpe en rival

Ved en konference i San Francisco i denne uge, annoncerede BlackBerry at de med deres sikkerheds ekspertise vil hjælpe med at give Samsung et boost på markedet. BlackBerry vil hjælpe Samsung med at lave mere sikre Android enheder ved at tilføje deres egen BES12 kryptering på de enheder der er udstyret med Samsung Knox. Yderligere vil partnerskabet betyde at BlackBerrys enhedshåndtering for virksomheder vil kunne håndtere Knox-enheder.

Partnerskabet vil bære frugt tidligt i 2015 lovede BlackBerry direktør John Chen.

Ved samme konference, lancerede BlackBerry BBM Meetings som skal hjælpe virksomheder med at afholde konferencesamtaler. Der er features som tekstbeskeder, skærmdeling og præsentationer og det er kompatibelt med BlackBerry 10, Android, Mac OS X og Windows PC’er.

BBM Meetings vil koste omkring 12,50 dollars (~80,- kroner) om måneden for hver installation og vil være tilgængelig fra december som en del af en pakke som også indeholder BBM Protected der - som navnet antyder - sætter fokus på sikkerhed.

Kilde: TechRadarForrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies