Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   BlackBerry køber Movirtu som arbejder med virtuelle SIM-kort

BlackBerry køber Movirtu som arbejder med virtuelle SIM-kort

Brug flere telefonnumre på samme enhed samtidig, det er en realitet med Movirtu som BlackBerry ønsker at udbrede.

BlackBerry har købt den engelske start-up virksomhed Movirtu som arbejder med at tillade flere aktive telefonnumre på en enkelt enhed, det kræver blot at den virtuelle SIM platform bliver integreret i netværket. Prisen for selskabet er endnu ukendt.

BlackBerry har planer om forbedre deres enhedshåndtering i Bring Your Own Device (BOYD) og Corporate Owned Personally Enabled (COPE) miljøer.

Den virtuelle SIM platform tillader at hvert nummer håndteres separat i netværket, altså kan en medarbejder skifte mellem sin personlige profil og sin arbejdsprofil uden at skulle bære to forskellige enheder - og uden at blande opkald og afregning sammen.

BlackBerry ønsker at tilbyde de virtuelle SIM egenskaber gennem mobiloperatørene, de selskaber som desuden har BlackBerry Enterprise Service Platform integreret, vil være i stand til at angive en IT politik på forretningsnummeret uden det påvirker enheden til personligt brug.

Movirtu teknologien skal understøttes “på alle større operativsystemer” som de siger, hvilket vil sige Android og iOS sideløbende med BlackBerry OS, Windows Phone er ikke en del af planen.

Direktør John Chen uddyber opkøbet ved at forklare at “i BOYD og COPE verdenen er der til stadighed en række udfordringer med hensyn til effektivitet og bekvemmelighed for virksomhederne.” Han påpeger desuden at “Movirtu komplementerer BlackBerrys kernestrategi - at levere value-added services gennem den eksisterende globale infrastruktur som er forbundet til et stort antal mobile operatører verden rundt.”

Kilde: The Next Web

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies