BlackBerry med Android – ny telefon med old-school koncept

Canadiske BlackBerry vil forsøge sig med et alternativ til deres eget styresystem. Deres kommende flagskib vil køre Android og byde på slider-tastatur.

BlackBerry med Android – ny telefon med old-school koncept

Det har været en slem nedtur på det sidste for Canadiske BlackBerry, som igennem de sidste fem år har blødt markedsandele til blandt andre Apples iOS og Googles Android.

I et forsøg på at rette op på det svigtende salg, tyder flere indicer på at selskabet vil tage Android-platformen til sig i deres kommende topmobiler.

BlackBerrys første Android-mobil kunne allerede skimtes i et læk i starten af August, men nye detaljer om deres kommende ’Venice’-telefon dukker nu op fra den notoriske Twitter-tipster EVLeaks.

Se det store læk: Billeder viser BlackBerrys Android-smartphone frem

I et Tweet, viser Evan Blass at BlackBerry vil bringe deres ikoniske tastatur til Android-platformen og dermed genoplive slider-telefonen, hvor skærmen skubbes op og et tastatur dukker op i bunden af telefonen.

Videoen viser samtidig, hvordan en ambitiøs optik med 8 elementer, og blandt andet en optisk stabilisering, vil finde vej til den formodede topmobil. Omkring optikken er indgraveret ’18 MP’ hvilket tyder på, at de fotografiske egenskaber vil være i top.

Hvornår BlackBerry Venice vil ryge i handlen melder tweetet intet om, men en lancering omkring den store IFA-messe i starten af september synes sandsynlig.

Du kan se tastaturet i aktion i videoen herunder.