Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   BlackBerry med Android - ny telefon med old-school koncept

BlackBerry med Android - ny telefon med old-school koncept

Canadiske BlackBerry vil forsøge sig med et alternativ til deres eget styresystem. Deres kommende flagskib vil køre Android og byde på slider-tastatur.

Det har været en slem nedtur på det sidste for Canadiske BlackBerry, som igennem de sidste fem år har blødt markedsandele til blandt andre Apples iOS og Googles Android.

I et forsøg på at rette op på det svigtende salg, tyder flere indicer på at selskabet vil tage Android-platformen til sig i deres kommende topmobiler.

BlackBerrys første Android-mobil kunne allerede skimtes i et læk i starten af August, men nye detaljer om deres kommende ’Venice’-telefon dukker nu op fra den notoriske Twitter-tipster EVLeaks.

Se det store læk: Billeder viser BlackBerrys Android-smartphone frem

I et Tweet, viser Evan Blass at BlackBerry vil bringe deres ikoniske tastatur til Android-platformen og dermed genoplive slider-telefonen, hvor skærmen skubbes op og et tastatur dukker op i bunden af telefonen.

Videoen viser samtidig, hvordan en ambitiøs optik med 8 elementer, og blandt andet en optisk stabilisering, vil finde vej til den formodede topmobil. Omkring optikken er indgraveret ’18 MP’ hvilket tyder på, at de fotografiske egenskaber vil være i top.

Hvornår BlackBerry Venice vil ryge i handlen melder tweetet intet om, men en lancering omkring den store IFA-messe i starten af september synes sandsynlig.

Du kan se tastaturet i aktion i videoen herunder.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies