Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   BlackBerry Messenger endelig klar til Android og iOS

BlackBerry Messenger endelig klar til Android og iOS

Efter lang ventetid kan BlackBerry Messenger nu downloades til Android og iOS, dog er der kø før alle kan bruge servicen.

Nu kan den officielle version af BlackBerry Messenger endelig findes til Android og iOS, det har ellers været en lancering præget af forsinkelser og fejl.

Udrulningen af BBM er tidligere forsøgt hvor BlackBerry ganske enkelt måtte stoppe lanceringen på grund af for høj efterspørgsel, der blev rapporteret om 1,1 millioner aktive klienter de første otte timer hvilket var for meget for BlackBerry.

Nu ser det ud som om at der er kommet styr på det, men det er med et kø-system som tillader dem der har tilmeldt sig på deres hjemmeside tidligere, at være de første til at benytte BBM og andre må vente lidt.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

22-10-2013 16:07:29

Nok et noob spørgsmål, men hvad er der godt ved den ?

0 0
Arthur 22-10-2013 16:35:24

Det er ikke så udbredt i DK, da vi aldrig har haft en BlackBerry bølge.

Der er ikke noget synderligt specielt ved BBM som sådan. Du kan instant-message og group chatte som i WhatsUP og have video opkald som i Skype. Ydermere kan man joine BBM channels, som svarer lidt til at følge grupper/fansites på facebook.

Man kan sige at det er det bedste fra Skype og WhatsUP i et produkt og så er det 100% gratis.
Men det afhænger mere af kultur end produkt. I DK har vi aldrig haft den store BlackBerry kultur og derfor er vores venner hellere ikke på BBM, men Skype og WhatsUp. Så du vil nok ikke få meget ud af at skifte, medmindre dine venner også gør :)

0 0
Bo Westerby 23-10-2013 15:08:04

Det skal måske også lige nævnes, at sikkerheden er meget bedre med BBM. Desuden, så er whatsapp inspireret af BBM, og en stor del whatsapp's success kommer ganske enkelt af, at man efterspurgte en tilsvarende tjeneste som kunne bruges på tværs af forskellige mobilplatforme. Nu er den så kommet, og den er evigt gratis i modsætning til whatsapp.

0 0
Bo Westerby 23-10-2013 15:09:55

Tilføjelse: BBM er siden udgivelsen igår allerede toppet som mest downloadet app på både app store og google play. Allerede 10mio downloads siger målingerne. Tyder på at gamle Blackberry og BBM brugere har ventet på det længe.

0 0
22-10-2013 17:33:32

Mange tak for det fine svar. Dvs det er et lukket system for dem som har app'en installeret.

0 0
Arthur 22-10-2013 18:02:46

Hvis jeg forstår dig korrekt, så skal dem du skriver til også have BBM installeret, ja :)

0 0

Om brug af cookies