Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   BlackBerry: opkøbs-saga fortsætter

BlackBerry: opkøbs-saga fortsætter

Mange selskaber har efterhånden været sat i forbindelse med muligt BlackBerry opkøb, senest Facebook og John Sculley.

BlackBerrys økonomiske problemer har sat gang i rygtemøllen og der er angiveligt mange parter der kunne være interesserede i at købe hele BlackBerry eller dele af den canadiske mobilproducent.

John Sculley (manden der er berømt og berygtet for at være ansvarlig for Steve Jobs’ fratrædelse fra Apple tilbage i firserne) overvejer muligvis et fælles bud, han afviser selvfølgelig at kommentere, men nævner dog at “Jeg tror der er stor fremtidig værdi i BlackBerry, men uden erfarne folk der har ledet disse typer forretninger før, og uden en strategisk plan vil det være meget udfordrende”.

Facebook muligvis interesseret

Også Facebook er på listen over mulig købere, i hvert fald ifølge “folk bekendte med sagen” skriver Wall Street Journal. Ledere fra Facebook koncernen har angiveligt mødtes med folk fra BlackBerry koncernen.

- Vil Facebook købe BlackBerry?

Det kan være mange ting der trækker for Facebook, BlackBerry har som bekendt en række værdifulde patenter omhandlende sikkerhed og smartphone komponenter, de har den populære messenger-app BlackBerry Messenger og selvfølgelig deres hardware-afdeling der kunne bane vejen for en ny Facebook telefon.

Mange rygter - få bud

Mange forskellige selskaber har i den seneste tid været sat i forbindelse med et eventuelt opkøb af BlackBerry, Cisco, Lenovo, Google, Facebook og nu John Sculley.

Det eneste egentlige bud er dog stadigvæk fra Fairfax Financial Holdings, såfremt et andet interessant bud ikke materialiserer sig fra anden side, kan denne aftale ende med at blive til noget så tidligt som i næste måned.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies