Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   BlackBerry overrasker med lille overskud

BlackBerry overrasker med lille overskud

BlackBerry overrasker, de har præsenteret et lille overskud på 28 millioner dollars, hvor markedet forventede et lille underskud.

Da John Chen overtog roret hos BlackBerry, var det et selskab som mildest talt blødte, de havde et overordentligt stort underskud og var fanget i en nedadgående spiral. Nu ser fremtiden en smule lysere ud idet de for en lille uge siden kunne præsentere et lille, men ikke uvelkomment positivt resultat.

Markedet havde spået at BlackBerry skulle rapportere et mindre underskud, men de kunne i stedet melde om en indtjening på cirka 28 millioner dollars. Dette kan sidestilles med resultatet på samme tid sidste år, hvor de meldte om et underskud på 148 millioner dollars.

John Chen fortalte at deres fokus det sidste år, har været at “få skabt orden i økonomien og fokuseret på en mangeårig strategi samtidig med investeringer i vores produktportefølje. Vi har nu et ganske godt tag i vores margin og vores produkt-plan er blevet taget godt imod.”

De gode nyheder kommer dog som udgangspunkt ikke på grund af BlackBerrys mobildivision, der meldes om en omsætning på 1,3 millioner dollars fordelt på 1,6 millioner enheder. For et år siden var omsætningen ligeledes på 1,3 millioner dollars, dog fordelt på 3,4 millioner enheder.
Ikke desto mindre er det rart at se at det canadiske selskab formår at holde skuden i gang, også selv om det ikke lige er mobilafdelingen der trækker læsset.

Kilde: Boy Genius Report


Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies