Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   BlackBerry på vej med en række Android telefoner (rygte)

BlackBerry på vej med en række Android telefoner (rygte)

Rygter peger på at BlackBerry i samarbejde med blandt andet Foxconn vil producere Android telefoner.

Dette kunne vlre BlackBerrys første Android telefon ved navn Venice
Dette kunne vlre BlackBerrys første Android telefon ved navn Venice

Der verserer utrolig mange rygter i disse dage, omhandlende BlackBerry og Google. Det startede i sidste uge hvor evleaks lækkede et billeder af den såkaldte “Venice” telefon, en BlackBerry slider telefon med Android styresystem og den samme buede skærm som det kendes fra Samsung Galaxy S6 Edge.

Dette er dog angiveligt ikke den eneste telefon i støbeskeen, ifølge Digitimes har BlackBerry planer for en række telefoner med lancering i anden halvdel af 2015. Flere Taiwanesiske producenter nævnes som partnere, blandt andet Foxconn.

Læs også: Google lancerer officielt Android For Work

Det nævnes desuden, at selv om enhederne kører Android, vil de nye BlackBerry telefoner integrere nogle software funktioner fra BlackBerry OS og services som BES12 (BlackBerry Enterprise Services), BBM og BlackBerry Blend.

Nye kræfter til sikkerheden i Android

I starten af året løftede BlackBerry sløret for et samarbejde med Google, men i denne uge blev der fik vi yderligere detaljer. BlackBerry købte to domæner (AndroidSecured.com og AndroidSecured.net) hvor det første peger på en ny side som indeholder en smule mere information.

Læs også: BlackBerry hjælper Samsung med sikkerheden

Samarbejder fokuserer på at “sætte nye sikkerhedsstandarder for organisationer som vil udrulle Android” under overskriften “Bring Android to work.”

Hjemmesiden bruges til at fremhæve nogle af de nye elementer der er en del af BES, blandt andet muligheden for at håndtere enheder som bruger Samsung KNOX eller Android For Work.

Dette tiltag kan ende med at være en fordel for alle parter, Google får et boost til deres sikkerheds-økosystem samt adgang til en lang række erhvervskunder som sætter sikkerhed i højsædet og BlackBerry får en Android-bandage som forhåbentlig kan skyde telefonsalget i gang igen.

Kunderne får ikke mindst den samme sikkerhed som altid har været kendetegnende for BlackBerry, kombineret med Android operativsystemet og hvad dertil hører af funktionalitet og applikationer.

Kilde: Android Authority


Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies