Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   BlackBerry phablet kan være på vej

BlackBerry phablet kan være på vej

Hvis BlackBerry laver flere enheder, er det ifølge direktør John Chen meget sandsynligt det bliver en phablet.

I et interview med The Jakarta Post tidligere på ugen, fik BlackBerry direktør John Chen sig endnu en lille snak om fremtiden for det canadiske selskab. John Chen har jo som bekendt fået den noget tvivlsomme ære, at hive BlackBerry op af sølet og endnu en gang gøre dem profitable, en ikke helt triviel opgave.

Han gentog sin tidligere kommentar om, at BlackBerry vil være profitable eller i værste fald ikke underskudsgivende ved afslutningen af indeværende regnskabsår. For at opnå dette fokuseres der på nye produkter og i særdeleshed på at levere produkter til virksomheder.
Chen nævner BBM for forretninger (enterprise BBM eller e-BBM), flere interessante aspekter af QNX udviklingen er under opsejling og generelt en tendens hvor de ønsker at udvide infrastrukturen og binde alting sammen i IP-netværk.

Hvad angår nye produkter, så fortæller Chen at BlackBerry overvejer at lancere en phablet, specielt i Indonesien mener han der er et marked for en BlackBerry phablet. “Hvis vi gør noget, vil det sandsynligvis være en phablet” fortæller han.

Kilde: Boy Genius Report

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Alqttin 17-06-2014 11:56:56

Dejligt, at de stadigvæk producere hardware, så man er fri for alle de useriøse produkter på det danske marked.

0 1

Om brug af cookies