Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   BlackBerry ‘Rio’ vist i nye lækkede billeder

BlackBerry ‘Rio’ vist i nye lækkede billeder

Ny BlackBerry Rio fanget på et par billeder, mid-range model forventes lanceret i andet kvartal.

En ny BlackBerry model er efter sigende på vej, tidligere gik den under kaldenavnet Rio, men nye informationer fra N4BB peger i retning af at den i stedet for skal hedde BlackBerry Leap.

Ifølge BlackBerry selv er telefonen designet til “Power-brugere” som ønsker at blive opfattet af andre som værende i trit med teknologien, men hvor prisen også spiller en afgørende rolle. Leap er derfor en midrange telefon og sælges forhåbentlig derfor også til en overkommelig pris.

Billederne viser en ganske stilren telefon, og specifikationerne bliver angiveligt som følger: 720p 5-tommer display, 8- og 2 megapixel kamera, 2.800 mAh batteri, dual-core 1,5 GHz MSM 8960 chip, 2 GB RAM, 16 GB hukommelse og understøttelse af microSD kort. Den forventes at blive tilgængelig i den afbillede farve, samt i hvid.

Prisen er endnu ukendt, og trods tidligere udmeldinger om en forventet lanceringsdato i februar, er det skubbet til april eller maj - vi skal derfor ikke gøre os store forhåbninger om at se BlackBerry Leap ved Mobile World Congress.

Kilde: TechRadar


Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies