Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Blackberry tester mobilbetaling i BBM app’en

Blackberry tester mobilbetaling i BBM app’en

Canadiske Blackberry tester mobilbetaling i Indonesien som en del af deres populære BBM Messenger app.

Sådan ser mobilbetaling ud i BBM app'en på Blackberry.
Sådan ser mobilbetaling ud i BBM app'en på Blackberry.

I januar kunne vi på Mobilsiden fortælle, at BBM: 40 millioner registrerede Android og iOS brugere på 60 dage. Der er naturligvis tale om canadiske Blackberry og deres besked applikation BBM, der er yderst populær i markeder som Indonesien og Latinamerika. 

Blackberry Q20 præsenteret ved MWC - tilbage til rødderne

Ifølge Recode som i anledningen af den igangværende Mobile World Congress har talt med John Sims, der er enterprise unit president hos Blackberry, så har tjenesten 85 millioner aktive brugere. 

Tjenesten har desuden oplevet en 40% stigning på tilmeldingen af brugere, siden BBM tilføjede understøttelse af Android Gingerbread, der tilsyneladende hærger bredt på disse udviklingsmarkeder. 

John fortalte også i interviewet, at der er masser af virksomheder, der kigger på NFC og andre teknologier, til at håndtere betalinger i mere modne markeder. Han ser istedet potentiale i at udvikle markeder, hvor BBM er populær.

Blackberry har desuden arbejdet på det tidligere. Allerede sidste år begyndte de at teste en BBM mobilbetalingsløsning i Indonesien i samarbejde med den lokale Bank Permata, så det er altså ikke utænkeligt, at virksomheden er langt i udviklingen.

Hvad planerne er fremadrettet, og om Blackberry tænker at ville lave aftaler med en global spiller som Paypal, ved vi dog ikke. 

Kilde: Recode

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies