Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   BlackBerry: Vi forventer at være profitable i 2016

BlackBerry: Vi forventer at være profitable i 2016

Indtjening skal skabes gennem vækst og ikke fyringer. Der åbnes nyt sikkerheds center i Washington DC.

BlackBerrys direktør, John Chen.
BlackBerrys direktør, John Chen.

Efter sidste nedslående kvartalsrapport der der viste tab for knap 24 milliarder kroner havde direktør John Chen en snak med en lille gruppe journalister og analytikere, her fortalte han at det kommende år vil være kritisk for BlackBerry og at det bliver et investeringsår.

Han fortalte desuden at investeringerne angiveligt ikke vil inkludere flere fyringer. Han forventer at selskabets cash-flow vil gå i nul i 2015 og at de kan være profitable i 2016, dette mål skal nås gennem vækst og ikke besparelser gennem fyringer - “hvis han kan undgå det”, der er altså ingen garantier.

BlackBerry skal fokusere i endnu højere grad på at levere services til store virksomheder. Telefoner skal bygges i samarbejde med Foxconn og der skal rejses et helt nyt sikkerheds teknologi-center i Washington DC hvor man vil arbejde med store kunder i regeringen, blandt andet Department of Defense.

John Chen er nu desuden fast direktør i selskabet, den midlertidige del af titlen er fjernet og han sidder som manden i den store stol i nærmeste fremtid.
Hans mål som midlertidig direktør var, at hive selskabet ud af den finansielle krise de sad i. Selv om han ikke påstår det er gjort endnu, fortæller han at de er på den rigtige vej.

Kilde: Engadget

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies