Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   BlackBerry vil lancere tre nye high-end enheder til “keyboard aficionadoer”

BlackBerry vil lancere tre nye high-end enheder til “keyboard aficionadoer”

BlackBerry glemmer ikke sine trofaste kunder der elsker deres keyboard, direktøren lover at der er tre nye modeller på vej.

BlackBerrys fremtidige high-end mobiler vil angiveligt have et komplet QWERTY-keyboard og dermed igen gå væk fra mobiler med ren trykskærm.

I en snak med Reuters fortæller BlackBerry direktør John Chen, at de over en periode på 18 måneder planlægger at introducere high-end enheder rettet mod “keyboard aficionados”. Han nævner også at de har mindst tre forskellige enheder på tegnebrættet hvor fokus i høj grad er på keyboardet.

På stående fod er det ikke klart hvilke nye enheder er på vej, vi forventer en Q20 model som er en af de keyboard-enheder der er på vej, ellers er en Z3 på vej til Indonesien i slutningen af april, men derudover er vi efterladt til spekulationerne indtil vi får mere af vide de kommende måneder.

BlackBerry solgte blot 1,1 millioner BlackBerry 10 telefoner sidste kvartal, så de har i den grad brug for nogle enheder der kan vende den trend. Chen lader til at være sikker på hvad folk vil have, så vi kan kun håbe på det lykkedes ham at levere det.

Kilde: Crackberry

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies