BlackBerry Z10 forventes til Danmark i første kvartal

I slutningen af marts skulle du kunne købe BlackBerry Z10 hos enkelte danske mobiludbydere, som privatkunde tyder det dog på du skal skifte til 3.

BlackBerry Z10 forventes til Danmark i første kvartal

Vi har skrevet en del om BlackBerrys færd med BlackBerry 10 og de to nye telefonmodeller der blev lanceret først på måneden.

En hurtig rundspørge blandt de største danske teleselskaber viser, at vi her i Danmark kan forvente at se i hvert fald BlackBerry Z10 allerede i første kvartal i år.

BlackBerry 10 er en realitet sammen med to nye telefoner

Q10-modellen er der tilsyneladende ikke nogen forlydender om endnu.

Som privatkunde skal du have 3

TDC forventer at der blandt erhvervskunder vil være en efterspørgsel efter BlackBerry Z10, som de vil sælge via deres partnere forventeligt fra slutningen af marts måned. Det nævnes også at det ikke umiddelbart ligger i planerne at tilbyde de nye BlackBerry-telefoner i mobilsortimentet til privatkunder.

Eftersom BlackBerry 10 ikke kræver en speciel data- eller serviceplan, kan man håbe på at såfremt efterspørgslen er til stede blandt privatkunderne, så vil det ikke kræve de store armbevægelser på et senere tidspunkt at lade privatkunder købe de nye telefoner.

Telenor melder, at de allerede er godt dækket ind sortimentsmæssigt, og det lige nu ikke tyder på, at BlackBerry 10 modellerne kommer i sortiment.

Telia har ikke meldt tilbage endnu, men artikelen opdateres såfremt der kommer nye informationer.

Teleselskabet 3 regner med, at tage BlackBerry Z10 i sortiment, også her forventes det at blive i løbet af første kvartal i år den bliver tilgængelig.

Du finder dagsaktuelle priser på BlackBerry Z10 på Mobilpriser.dk.