Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Bliv klar til skiferien med disse apps

Bliv klar til skiferien med disse apps

Det er sæson for ski, og derfor vil vi klæde jer og jeres smartphone godt på til turen i sneen

Når turen går til alperne eller fjeldene nordpå, så gælder det om at få varmt tøj med, have styr på teknikken, og have sin smartphone klar til strabadserne. Derfor får I her nogle apps, der helt sikkert vil være nyttige på skiferien.

Der findes tusindvis af apps til de forskellige platforme, der handler om ski og skisport, og sidder I og tænker, at der mangler en bestemt app, så hører vi meget gerne om det i kommentarfeltet.

Sikker Ski

Danmarks Skiforbund og SOS International er folkene bag denne app, der giver dig tips til din skiferie sammen med information om regler, SOS-numre og flere andre ting.

Android - iOS

Skiinfo Ski & Snow Report

Appen fra SkiReport.com giver dig adgang til snemeldinger, som du kan tjekke på webcam, vejrudsigter og en række praktiske ting fra de største skiområder i verden – listen tæller over 2000.

Android - iOS

Ski Tracks

Denne app er til dem, der gerne vil have lidt statistik til at analysere dagens ture eller til at blære sig over for vennerne. Appen måler hastighed, længde og højdemeter, og så bruger den ingen data. Den koster dog et lille beløb.

Android (7 kr.) - iOS (8 kr.)

Yelp

Hvis man er i et område, man ikke har været i før, så kan denne app være en hjælp til at finde det gode spisested. Appen er ikke udbredt i Danmark, men udenlands er appen en af de mest populære måder at anmelde restauranter og barer.

Android - iOS - Windows Phone

PeakFinder Earth

En app i den lettere ende, men ikke desto mindre er den ret sjov. PeakFinder-appen lader dig zoome ind på en bjergtop, og så kan den fortælle dig, hvad den bjergtop hedder, hvor høj den er og flere detaljer. Appen virker også offline, men den er ikke gratis.

Android (25 kr.) - iOS (29 kr.)

Google Oversæt

Det kan godt være lidt svært, det med at forstå de lokale, men her kan Googles oversætter hjælpe dig. Især hvis man er på WiFi (eller har udlandsdata), så man kan bruge appen online, så kan man bruge den nye funktion, der kan oversætte live.

Android - iOS - Windows Phone

Ski TrailMaps

Elektroniske kort over pisterne på over 1000 steder rundt om i verden, der er ganske gratis. Der er også mulighed for at få sne-rapporter, men der er kun 10, inden man skal betale for dem.

Android

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies