Bliv klogere på smartphoneglas med Mythbusters

Sammen med Corning, som er firmaet bag Gorilla Glass, har Mythbusters lavet et par videoer om glassets udvikling

Bliv klogere på smartphoneglas med Mythbusters

Selvom man måske ikke lige tænker over det, så spiller glas en stor rolle for en smartphone. Det er trods alt vigtigt for en skærm, og Corning har bedt Mythbusters Adam og Jamie om at forklare lidt af teknologien bag.

Det er blevet til en to-delt video, der forklarer lidt af hvert, og der er selvfølgelig illustrationer og forsøg i klassisk Mythbuster-sil.

Læs også: Corning fremviser anti-refleksions belægning (video)

Adam og Jamie har testet massevis af myter på Discovery i årenes løb i Mythbusters-programmet, og de har en stor fanskare. Det har Corning valgt at udnytte i disse film for at udbrede budskabet om blandt andet Gorilla Glass, som er at finde i tusindvis af smartphones.

Herunder er de to afsnit, og selvom de begge er underholdende, hvis man kan lide Mythbusters-stilen, så er det anden del, der handler specifikt om mobiltelefoner.

Fleksibelt glas

Stærkt glas

Historiens videre forløb

Emnet fik sin fortsættelse. mobilsiden gik videre med historien. 16/11/2014 gik vi videre med en nyhedsartikel med fokus på Overblik: Test af LG G Watch R, se de mest krævende apps, og se hvor meget din smartphone egentlig kan – Historien kan du læse her. Tjek også seneste nyt om temaet her.