Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Bliv vækket blidt - på den smarte måde

Bliv vækket blidt - på den smarte måde

Med Smart Alarm Pro til iOS får du mere end bare et vækkeur.

Applikationen Smart Alarm Pro er et af de mere avancerede vækkeure til iOS enheder. Applikationen, som er optimeret til både iPhone og iPad, indeholder udover et standard vækkeur også en lang række smarte og avancerede funktioner til de lidt mere krævende B-mennesker.

Applikationen indeholder en række standard features såsom tyve forskellige alarmtoner, mulighed for at blive vækket til musik fra en spilleliste, mulighed for at blive vækket med billeder fra et selvalgt slideshow og ”lydløs” vækning, hvor man bliver vækket udelukkende via enhedens vibrator.

Smart Alarm Pro kan vise det forventede vejr de næste syv dage, og applikationen giver adgang til real-time opdateret vejrinformation fra seks millioner byer rundt om i verden.

Men ikke nok med det – applikationen vækker dig automatisk 30 minutter tidligere, hvis vejrudsigten indikerer hårdt vejr.

Som ekstra feature, så indeholder applikationen 50 positive citater, der vil hjælpe en med at komme ud af sengen glad og positive – en feature som mange B-mennesker helt sikkert vil sætte stor pris på.

Smart Alarm Pro koster 6 kroner og kan hentes på Apples App Store til iPhone og iPad.

Smart Alarm Pro til iOS (iPhone/iPad)
Smart Alarm Pro til iOS (iPhone/iPad)
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

NILSE 21-08-2011 13:07:03

Faktisk virker meget godt på min iPhone og iPad. talte med fra e-mail, og de arbejder på at løse små problemer med autolås 4plus få det fra mig.
Lidt unikt, må jeg sige.

Very nice app

0 0
Niels Klausen 19-08-2011 21:56:20

Vågn eller vi sagsøger dig!

0 0
Jim Flower 21-08-2011 12:03:20

lol...!! good one.

0 0
19-08-2011 17:37:51

OK

0 0

Om brug af cookies