Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Bliver iTunes til iCloud?

Bliver iTunes til iCloud?

Apple har købt domænenavnet iCloud og vil angiveligt bruge det til at bygge en skybaseret iTunes - og en ny udgave af MobileMe.

Apple har købt domænenavnet iCloud.com fra det svenske firma Xcerion. Og når domænet og tjenesten går i luften, bliver det ikke bare et sted du kan have digital musik liggende i skyen. iCloud kommer også til at indeholde alle de tjenester, der nu hører under MobileMe. Sådan lyder i hvert fald meldingerne fra nettets rygtesmede.

Apple har lovet, at de under World Wide Developers Conference, WWDC, i juni, vil vise os "fremtiden for OS X og iOS." Apple-sitet Appleinsider mener at vide, at der i øjeblikket arbejdes på højtryk for at færdiggøre beta-versioner af iOS 5 og OS X Lion, der implementerer en iCloud-funktion, hvor brugerne kan gemme og synkronisere bogmærker, email, kontakter og iCal-kalendere.

Hidtil har rygterne omkring Apples forventede iCloud-tjeneste været centreret omkring streaming af musik til mobile enheder såsom iPhones og iPads. Ifølge de seneste rygter har Apple endda fået godkendelse fra to store pladeselskaber til at streame ophavsretsbeskyttet materiale til brugerne.

Er det ønsketænkning eller er der noget om snakken? Som klicheen lyder, så går der sjældent røg uden en brand - og ofte har nettets Apple-sites vist sig at have fat i noget. Her i T3-tårnet ser vi i hvert fald frem til, hvad Apple har at vise frem på WWDC i juni...


Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies