Bliver Siri klogere med iOS 5.1?

Ifølge rygterne kommer en kommende opdatering iOS 5.1 til at gøre Siri lidt klogere.

Bliver Siri klogere med iOS 5.1?

Siri er på nuværende tidspunkt en genial funktion på en iPhone 4S, men rygterne siger at hun er ved at blive opgraderet til en klogere version.

I følgende kilder skulle Apple arbejde på at udvide Siri med nye features i en kommende iOS 5.1 version. Fra at kunne give respons på spørgsmål og generelle kommandoer, så skal hun også kunne tage et billede, optage en video eller åbne en 3. parts applikation.

Mulighederne er sikkert meget omfattende hvis Apple “tør” åbne op for de muligheder der foreligger. Jeg tror dog i første omgang at Apple vælger at fokusere på deres egne applikationer og menuer, fremfor applikationer som Facebook og Twitter. Det ville være smart at kunne sidde håndfrit og indtale en statusopdatering på Facebook, eller indsætte en masse Twitter indlæg uden at skulle røre iPhone.

Mere nyt i sagen

Temaet er stadig relevant. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. Efterfølgende d. 17/11/2011 publicerede vi et indlæg omkring Android ejer nu 50 procent af markedet – Artiklen kan læses her. Og der er sket meget siden. Klik her for at læse seneste nyt om temaet..