Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Blockbuster åbner digital filmbutik

Blockbuster åbner digital filmbutik

Der er ikke længere fysiske butikker, men Blockbuster er klar til at indtage danskernes fjernsyn endnu en gang

I første omgang bliver det en beta-version af Blockbuster, der ser dagens lys, for de sidste finpudsninger mangler. Det er dog helt efter planen, da Blockbuster gerne vil have kundernes input i, hvordan de kan blive den bedst mulige film- og tv-udlejningsbutik.

Blockbuster er nemlig tilbage på scenen i form af en online-butik der specialiserer sig i dansk indhold og det sidste nye.

Læs også: Julegave guide: Bokse med underholdning i

”Vi tror på, at der er et stort potentiale for at se film, mens de stadig er nye. Ældre film kan du se ad libitum på Netflix og andre abonnementsbaserede tjenester. Men nye film, som kommer lige fra biografens lærred, er en liga for sig - og det er Blockbusters hjemmebane,” siger Casper Hals, der er chef for Blockbuster.

Det bliver muligt både at købe og leje film hos Blockbuster, som bliver fri for abonnent. Prisen for at købe film kommer til at ligge mellem 49 og 169 kroner, mens lejefilm vil ligge mellem 19 og 49 kroner. Lejede film vil automatisk blive 'afleveret' efter 48 timer.

Læs også: Telia slipper dit TV fri

Ved Blockbusters lancering vil der være 5000 film i porteføljen, herunder 7-800 danske af slagsen. I løbet af januar vil en række tv-serier også blive tilføjet.

Butikken kan findes på Blockbuster.dk, og der er planlagt apps til både iOS, Android, Smart TV og Playstation, ligesom Chromecast-funktionen vil blive tilføjet de relevante apps.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Jesper Vejle Krog 11-12-2014 15:35:36

En streamingtjeneste hvor man skal betale pr film kommer aldrig til at slå an

1 0
Shawn 11-12-2014 07:00:27

Det kan vist uden overdrivelse kaldes at være bagud på point ;)

1 0
N 11-12-2014 07:38:26

Det er da helt sikkert noget jeg vil gøre brug af. Streamingtjenesternes dagsgamle brød kan godt blive lidt tørt i længden.

1 1

Om brug af cookies