Blog: Skal, skal ikke, udskifte min gamle iPhone

Så kom den nye iPhone. Jeg er nu i tvivl om, hvorvidt den er et fremskridt, og om jeg kan leve med plastik.

Blog: Skal, skal ikke, udskifte min gamle iPhone

Kære læser!

Jeg har, som mange af Jer sikkert også har, fulgt lanceringen af den nye iPhone. Og ja, nu kommer dagene, så hvor hovedet kører på højtryk, og det vurderes, hvad jeg gør, når den kommer på gaden i næste måned.

Beslutningen er langt fra truffet endnu, da jeg synes der er en del ting, som spiller ind.

Apple har lavet en del forbedringer på iPhone 3G S – men om det er nok til jeg skifter, kan jeg ikke helt blive enig med mig selv om. Synes måske godt, at kameraet kunne have været bedre, mit ønske havde været på omkring 5 megapixel.

Designet – arrghh – øv!

Designet af den nye iPhone 3G S skuffede mig en del, jeg havde håbet på lidt nytænkning fra Apple’s side. Måske i form af lidt aluminiumslækkerier, som man kender det fra MacBook Pro.

Men ja, designmæssigt er der ikke rigtigt sket nogen ting. Dette må jo så være, fordi Apple selv mener, at de har et produkt der holder.

Lidt nytænkning været på sin plads! Jeg mener bare Apple er i en position, hvor der forventes lidt nye lækkerier engang imellem. Dette ikke kun på indholdsdelen.

Nye funktioner – men er det nok?

De nye funktioner med copy+paste, lidt bedre kamera autofokus og zoom, længere batteritid, mulighed for MMS m.m. er med til at jeg tænker jeg skifter den gamle 1. generation iPhone ud.

Men om det er nok nye funktioner til, at jeg føler, jeg ikke kan leve uden iPhone 3G S.

Tja det tror jeg lidt, bliver en beslutning jeg tager, når dagen kommer nærmere.

iPhone, 1st generation, artikelfoto

Det afgørende…

…tror jeg lidt bliver prisen.

Men en ting er sikkert, og det er jeg synes virkelig designet på 1’eren var og er det fedeste, men må sige jeg synes Apple’s styresystem bare fungerer.

Så de nye features virker ret tillokkende på mig, måske jeg kan lærer at leve med plastikbagside?

Hvad synes du? Skal du have iPhone 3G S?

Mange hilsner 😉

Lene Birkeslund… (som spekulerer på om det er umagen værd)

Læs også:
 – Blog: Mit år med iPhone

Det sidste nye

Her får du sagens videre forløb. mobilsiden kørte videre med bolden. 11/6/2009 puplicerede vi en ny vinkel om temaet med en artikel omkring Fans: iPhone 3G S er et flop!Klik her for den påfølgende artikel.. Meget er sket siden. Du kan klikke her for seneste nyt i sagen..