Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Blog: Stadig i tvivl om den nye iPhone

Blog: Stadig i tvivl om den nye iPhone

Nu er det snart at iPhonen er i de danske butikker. Hvis jeg skal have en iPhone 3GS fra starten, så er min beslutning ved at være oppe over.

Datoen for den danske lancering af iPhone 3G S nærmer sig med hastige skridt.

Derfor er det også snart, at jeg skal beslutte mig for om jeg skal have en. Ihvert fald hvis jeg skal have den fra starten af, hvilket jo også er lidt af det sjove.

Men jeg må sige jeg stadig venter spændt på at se hvor stor konkurrencen bliver på prisen de tre teleselskaber imellem.

Telia kører igen i år midnatslancering i Danmark. Gad vide om det bliver en ligeså stor event som det var sidste år? I andre lande, hvor iPhone 3G S er udkommet, er det sket med succes. Se blandt andet denne video af hvordan det foregik i Australien.

Personligt mangler jeg stadigvæk en pris for, at vide hvad min beslutning er. Men jeg hælder lidt til måske at købe den nye, trods jeg stadigvæk synes det er rigtig træls den ikke har ændret sig designmæssigt.

Især plastikbagsiden går mig lidt på. Jeg synes stadig min egen første generation iPhone er lidt mere eksklusiv at se på.

Mon der er nogen af jer andre der er blevet mere sikre på om I skal have den nye iPhone eller ej?

Læs også
Blog: Skal, skal ikke, udskifte min gamle iPhone
Blog: Mit år med iPhone

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Anders Jessen 29-07-2009 00:09:55

Har allerede bestilt en hos Telia.. Jeg skal godt nok have en, og jeg regner ikke med at den bliver dyrere end den nuværende 3G.. Men alt efter prisen, kan jeg jo bare sige nej, hvis jeg ikke vil have den alligevel.. Det er jo ikke købsbetinget at reservere en iPhone, specielt ikke når der er sådan en efterspørgsel.. ;) Og regner også stærkt med at have min nye iPhone (16 GB sort) engang fredag, også selvom der måske ikke kommer så mange til Herning, men jeg reserverede nemlig min rigtig tidligt..
Men krydser fingre for at der ligger en iPhone til mig på fredag, og helst gerne til samme pris som den gamle (eller mindre selvfølgelig :b ). Men jeg kan ikke forestille mig at den vil blive meget dyrere end den gamle, da det ikke ser ud til det rundt omkring i de andre lande der allerede har fået iPhone 3G S.
Men glæder mig til torsdag, hvor vi får mere at vide og fredag hvor den udkommer.. :D

0 0
Mobilsiden 29-07-2009 01:24:15

Cool... du må lige melde tilbage hvad din mening er om den...
Tror du har ret i det med prisen, at den ikke bliver dyrere end 3G'en var da den kom... Men spændende bliver det da - hvad det lige ender med og om der når at blive lidt konkurrence på priserne - eller Apple har givet nogen ordrer så priserne er meget låste...

0 0
Mobilsiden 29-07-2009 01:25:03

Og ja - hypen er spændende... Cool der atter er sådan en hype igen, gør da lige det hele lidt sjovere :-)

0 0
Anders Jessen 29-07-2009 00:10:13

Happy Hype! :b

0 0
Bille 28-07-2009 11:04:53

Jeg har det på samme måde mht. til de manglende priser på iPhone'en - kan ikke tage stilling til, om den skal med hjem, før vi ser hvilke priser de forskellige udbydere kommer med.
Iøvrigt er jeg også ret varm på tanken om, at eje en SonyEricsson Satio (12MP kamera), med samme størrelse skærm, bare med bedre opløsning og i det hele taget, en hel del bedre specifikationer.
Ved godt den ikke er tilgægelig nu, men den burde dukke op i år... Og den er nok værd at vente på, inden man beslutter sig.

0 0
Mobilsiden 28-07-2009 11:09:06

Rart at vide jeg ikke er den eneste der har det sådan.
Vil også mene de ville hjælpe folk lidt hvis de meldte priserne ud nu, men de er nok bange for konkurrencen selskaberne imellem.
Håber dog alligevel ikke alle folk holder sig tilbage - for er jo stadigvæk lidt sjovt at få den på DAGEN :-)

0 0

Om brug af cookies