Blog: Stadig i tvivl om den nye iPhone

Nu er det snart at iPhonen er i de danske butikker. Hvis jeg skal have en iPhone 3GS fra starten, så er min beslutning ved at være oppe over.

Blog: Stadig i tvivl om den nye iPhone

Datoen for den danske lancering af iPhone 3G S nærmer sig med hastige skridt.

Derfor er det også snart, at jeg skal beslutte mig for om jeg skal have en. Ihvert fald hvis jeg skal have den fra starten af, hvilket jo også er lidt af det sjove.

Men jeg må sige jeg stadig venter spændt på at se hvor stor konkurrencen bliver på prisen de tre teleselskaber imellem.

Telia kører igen i år midnatslancering i Danmark. Gad vide om det bliver en ligeså stor event som det var sidste år? I andre lande, hvor iPhone 3G S er udkommet, er det sket med succes. Se blandt andet denne video af hvordan det foregik i Australien.

Personligt mangler jeg stadigvæk en pris for, at vide hvad min beslutning er. Men jeg hælder lidt til måske at købe den nye, trods jeg stadigvæk synes det er rigtig træls den ikke har ændret sig designmæssigt.

Især plastikbagsiden går mig lidt på. Jeg synes stadig min egen første generation iPhone er lidt mere eksklusiv at se på.

Mon der er nogen af jer andre der er blevet mere sikre på om I skal have den nye iPhone eller ej?

Læs også
Blog: Skal, skal ikke, udskifte min gamle iPhone
Blog: Mit år med iPhone

Videre om emnet

Meget er sket siden vi kørte artiklen. mobilsiden har bragt sagen videre. 27/7/2009 samlede vi op på historien og publicerede en nyhedsartikel med fokus på Test af iPhone 3G S: Er den alt det? – Den videre historie kan du læse her. Se også de seneste nyheder om temaet her.