Blog: Svaret bliver nok – ja, jeg skal have en iPhone!

Efter at have fulgt iPhone 3G S eventerne ved både Telia og Telenor, er beslutningen nok nærmest taget.

Blog: Svaret bliver nok – ja, jeg skal have en iPhone!

Info til læserne fra redaktionen: Nedenstående blog er den foreløbige kulmination på en blogserie fra en af vores journalister. I lang tid, har Lene overvejet en udskiftning af hendes første generation iPhone…

Jeg har i dag haft æren af at følge lanceringen af iPhone 3G S på tæt hold for Mobilsiden.dk. Dette har gjort, at min beslutning måske nærmest giver sig selv.

Alene det at en mobiltelefon trods alt kan få så mange mennesker op ad sofaerne og ud i kø flere timer før den bliver sat til salg… Tja det gør bare produktet lidt sjovere end så mange andre mobiltelefoner der er på markedet.

iPhone 3G S byder på lidt interessante ting, og jeg kan måske næsten kalde det kærlighed ved første blik da jeg fik lov at holde et eksemplar af den nye model fra Apple i hånden. Samtidig føler jeg, at jeg næsten er min gamle iPhone utro.

I aftenens løb (tror jeg) nærmest jeg er blevet enig med mig selv om, at jeg godt kan “leve” med plastik bagsiden. Så tiden er måske inde til min gamle iPhone bliver udskiftet med den helt nye.

Så nu skal jeg bare blive helt enig med mig selv om det skal være lige nu, samt hvilken model jeg helt præcis skal have. Tror måske lidt jeg faldt for den hvide i aften – men jeg frygter den måske hurtigt bliver beskidt og grim at se på.

Mon der var nogle af jer som brugte torsdag aften/nat i kø foran en af butikkerne i enten Århus eller København?

Læs de tidligere blogs i serien
Blog: Stadig i tvivl om den nye iPhone
Blog: Skal, skal ikke, udskifte min gamle iPhone
Blog: Mit år med iPhone

Historiens videre kronologi

Historien døde ikke med denne fortælling. mobilsiden gik videre med sagen. d. 29/7/2009 fulgte vi historien op med en artikel med temaet Top 20: Danskerne elsker Nokia og touch-mobilerKlik her for at læse den påfølgende artikel.. Læs også seneste nyt om emnet her.