Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Bloomberg: Nyt design til iPhone 5

Bloomberg: Nyt design til iPhone 5

Kilder fortæller, at Steve Jobs arbejdede på iPhone 5 frem til sin død – og fortæller vi med iPhone 5 får et helt nyt design.

Bloomberg skriver i dag en artikel om den kommende iPhone 5. I artiklen bekræftes rygterne, om den kommende iPhone får en større skærm, fra The Wall Street Journal og Reuters.

Bloomberg har talt med tre forskellige kilder, der er dog ingen af disse, som vil stå frem med navn.

Men Apple skulle altså give den kommende iPhone en kæmpe make-over, hvilket skal ske for at gøre den mere konkurrencedygtig i forhold til konkurrenterne.

Der er altså tale om et helt nyt design, og en større skærm – og den skulle være noget af det sidste med Steve Jobs indflydelse, da han arbejdede på iPhone 5 frem til han døede.

Apple har som sædvanlig ikke ønsket at kommenterer på dette.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Anders 27-05-2012 22:06:13

Vi glæder os til at se den nye iPhone 5 med større skærm, men spørgsmålet er bare
hvornår kommer iPhone 5?

0 0
Zeb 19-05-2012 11:39:06

Skal man være journalist for at regne den ud? Klart der kommer nyt design når man ser på at iPhone4 er snart 2 år gammel og den massive skuffelse over at der ikke kom nyt design ved 4S.

0 0
Benjamin Jensen 21-05-2012 00:03:40

Så massive var skuffelsen nu ikke, hvis man så på salgstallene, hvor den solgte endnu bedre en 4'eren. Men igen, det er anmeldere og journalister der altid skal blæse tingene ud af proportioner. Men mange ser jo deres ord som lov - især når man ser holdningerne her på mobilsiden, så selvfølgelig var iPhone 4S en kæmpe skuffelse, men som bare solgte endnu mere end forgængeren ;)

Iøvrigt er det er sjovt ord "konkurrencedygtig" som journalisten bruger. Det er jo helt malplaceret, da man vist godt kan betegne iPhone som uden for konkurrence, når man ser konkurrenterne.

0 0

Om brug af cookies