Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Bluetooth halter på nye mobiler

Bluetooth halter på nye mobiler

Når du køber en ny mobiltelefon kan du ikke regne med, at den kan overføre billeder, musik og filer via Bluetooth forbindelsen. Spørg i forretningen inden du køber.

Bluetooth er efterhånden standardudstyr i de fleste mobiltelefoner, men selvom Bluetooth-logoet pryder salgsæsken, betyder det ikke nødvendigvis, at du kan sende og modtage filer via denne forbindelse.

Blandt de mobiltelefoner hvor muligheden mangler, er iPhone, HTC Magic, HTC Tattoo, HTC Hero, Samsung Galaxy, Samsung Spica.

Problematikken har skabt stor debat blandt brugerne på vores mobil-forum, Mobildebat.dk. En af debatørerne mener ligefrem, at han har smidt pengene ud af vinduet, når mobilen ikke har denne funktion.

Det bedste råd at give er, at spørge i mobilbutikken om mobilen understøtter filoverførsel via Bluetooth.

Nokia og Sony Ericsson virker

Sende- og modtagefunktionen kaldes også for "Bluetooth File Transfer". I mange år har dette været almindeligt i mobiltelefoner fra Nokia og Sony Ericsson.

I år 2000 kom Ericsson med deres første Bluetooth-mobil T36. Nokia fulgte op i 2001 med deres første, som var Nokia 6310. Sony Ericsson introducerede Bluetooth på T68, der kom på gaden i 2002.

Både Sony Ericsson og Nokia fortæller til Mobilsiden.dk, at alle deres Bluetooth-telefoner, siden starten af nullerne, har kunne sende og modtage billeder, filer og musik via Bluetooth.

Læs også:
 - Debatindlæg om Bluetooth på HTC Hero
 - HTC Hero og Bluetooth
 - Apple iPhone forum

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies