Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   B&O PLAY lancerer den kompakte Beoplay P6

B&O PLAY lancerer den kompakte Beoplay P6

Så er der nyt fra danske B&O PLAY, som er klar med en ny, bærbar Bluetooth-højttaler med sædvanlig lyd i høj kvalitet.

Foto: BO PLAY

Danske B&O PLAY løftede i går sløret for en ny, bærbar og kompakt Bluetooth-højttaler, som er designet af Cecilie Manz - kvinden bag en stor del af B&O PLAY-højttalernes design. Den nye Beoplay P6, som den hedder, er det seneste bud fra den danske Struer-virksomhed på en bærbar højttaler med lyd i høj klasse.

Læs også: Beoplay E8 - superb lyd helt fri for ledninger

Højttaleren måler 17 x 13 x 6,8 cm og er dermed forholdsvis nem at tage med sig. Den er naturligvis udført i aluminium, og så er der anvendt en læderrem, som minder om den, der er i flere af de andre højttalere fra B&O PLAY. Aluminiumsdesignet er tilmed vand- og støvafvisende, så du behøver ikke at være bange for, at den får lidt vand.

Betjeningen af højttaleren kan foregå på knapperne på toppen af højttaleren, som er fræset ind i metalkonstruktionen. Beoplay P6 har også en såkaldt OneTouch-knap, som kan aktivere enten Google Assistent eller Siri på din smartphone. Knappen kan også bruges til andre funktioner, som man selv kan vælge i Beoplay-appen.

Foto: BO PLAY

360 graders højkvalitetslyd

Selv om man kan bruge lang tid på designet, er det trods alt lyden, der er det vigtigste, og her skuffer Beoplay P6 ikke – i hvert fald ikke på papiret. Den præcis 1 kilo tunge højttaler byder nemlig på 360 graders Bang & Olufsen Signature Sound, som ikke umiddelbart siger meget, men er et udtryk for, at Beoplay P6 byder på sædvanlig lyd i høj kvalitet.

Nærmere bestemt leverer Beoplay P6 en samlet spidseffekt på hele 215 W. I den kompakte højttaler er der en såkaldt klasse D-basenhed på 36 W samt to klasse D-fuldtoneenheder hver på 30 W.

Med den lille Beoplay P6 er der altså udsigt til lyd i høj kvalitet – som man kender det fra B&O PLAY.

Foto: BO PLAY

Beoplay P6: Pris og tilgængelig

Den nye Beoplay P6 fra B&O PLAY kan købes hos udvalgte forhandlere og på beoplay.com fra mandag den 23. april. Den koster 2.999 kroner og kan købes i farverne Black eller Natural.

Prismæssigt placerer den sig altså lidt over Beoplay A2 Active, som koster 2.799 kroner, og som også har 360 graders lyd og er vand- og støvafvisende ligesom den nye Beoplay P6. Hvordan lyden så er i den nye højttaler, vil vi på Mobilsiden snart kunne fortælle nærmere om, da vi tester højttaleren inden længe.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Mest kommenterede

kommentarer

Om brug af cookies