B&O Play lancerer nyt stilrent headset: Beoplay H4

B&O Play er klar med et sæt nye flot designede høretelefoner under sloganet “Genfind kærligheden til musikken”

B&O Play lancerer nyt stilrent headset: Beoplay H4

B&O Play har i dag lanceret et nyt trådløs headset, Beoplay H4, der både skal give en god lyd- og designoplevelse.

På trods af at Beoplay H4 er et nyt sæt høretelefoner, så er det fortsat er produkt af klassiske B&O dyder.

Det designmæssige udtryk er ikke langt fra tidligere headsets i Beoplay-serien, og lyden leveres af den påskønnede Bang & Olufsen Signature Sound.

Se også: BeoPlay H8 – Design og styrke med svagheder [TEST]

Beoplay H4 fås i farven Charcoal Grey og er udgjort i materialer som lammeskind, flettet tekstil og aluminium, og det hele er planlagt efter den danske designer Jakob Wagners hovede.

“Beoplay H4 startede som en spændende idé om at udvikle en ny, dynamisk arketype, der ville give os mulighed for at udbrede vores best-in-class-lyd, håndværk og designsprog til et meget bredere publikum,” fortæller Jens Jermiin, Global Head of Marketing i B&O PLAY.

Læs også: BeoPlay H9 lanceret: ultimativ, støjfri lyd fra B&O PLAY

Det nye headset er udgjort i lammeskind, hvad angår ørepuderne og hovedbøjlen, mens indersiden af puderne er beklædt med hukommelsesskum.

Disse ørepuder isolerer i øvrigt mod støj udefra med en passiv støjisolering, og derudover er selve kablet til hovedtelefonerne beklædt med flettet tekstil.

Du kan både lytte til musik trådløst via Bluetooth eller via et kabel til din enhed. Beoplay H4 loves at kunne afspille musik trådløst i op til 19 timer, og derefter tager det omkring 2,5 timer at lade op på ny.

Se også: B&O PLAY lancerer Beoplay M5: 360 graders trådløs lyd

Pris og tilgængelighed

Beoplay H4 kommer i først omgang kun i farven Charcoal Grey og får en vejledende pris på 2.299 kroner.

Du kan fra i dag købe høretelefonerne i Bang & Olufsens butik, enten fysisk eller online, samt hos udvalgte tredjepartsforhandlere.

Læs også: Beoplay A2 Active lanceret – den holder til mere

Mere om stoffet

Siden vi publicerede denne artikel er der kommet nyt i sagen. mobilsiden kørte videre med bolden. 30/12/2016 fulgte vi op med fortællingen om Samsung lancerer trådløst headset sammen med Galaxy S8Klik her for at gå til artiklen.. Få også seneste nyt om sagen ved at trykke her..