Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   B&O PLAY lancerer trådløs hovedtelefon med touch-styring

B&O PLAY lancerer trådløs hovedtelefon med touch-styring

Danske B&O PLAY er klar med den nye trådløse hovedtelefon, BeoPlay H7, som kombinerer det bedste fra BeoPlay H6 og BeoPlay H9.

B&O PLAY by Bang & Olufsen kan i dag løfte sløret for endnu et produkt i den populære produktlinje af BeoPlay-hovedtelefoner: Mød BeoPlay H7.

Med den nye BeoPlay H7-hovedtelefon får det det bedste fra de to eksisterende hovedtelefoner, BeoPlay H6 og BeoPlay H8. Det vil sige samme ikoniske design med lækre materialer som ørepuder af hukommelsesskum beklædt med blødt lammeskind og anodiseret aluminium samt en hovedbølje af læder.

Læs også: WOOFit - trendy trådløs lyd til overkommelig pris[TEST]

Komforten er med andre ord helt i top, og samtidig slipper du for at være forbundet til din telefon eller anden medieafspiller med en ledning. Den trådløse teknologi fra BeoPlay H8 er nemlig bragt over i denne nye BeoPlay H7 samtidig med at Bang & Olufsens Signature Sound-lydteknologi er bibeholdt. Lydkvaliteten bør derfor ikke være til at tage fejl af.

Op til 20 timers afspilning

Inde i hovedtelefonen gemmer der sig et batteri med en kapacitet på 770 mAh – næsten lige så stort som i BeoPlay H8, men alligevel kan du få op til 20 timers afspilning gennem Bluetooth-forbindelsen til eksempelvis din smartphone. Opladningen foregår med et ganske almindeligt Micro USB-kabel.

Skulle du alligevel have brug for traditionel afspilning fra tid til anden, kan du til indsætte det medfølgende lydkabel i form af et 3,5 mm mini-jackstik.

Styring med touch

Glem alt om at bøvle med knapper, som du ikke helt kan huske hvor sidder og hvad de gør. Med BeoPlay B7 har du en nem og intuitiv styring af musikken med touchbevægelser direkte på aluminiumsoverfladen af den højre ørekop – og det virker tilmed med handsker på.

Læs også: B&O PLAY BEOLIT 15: en fryd for sanserne [TEST]

Et enkelt tryk på ørekoppen pauser eller afspiller musik, mens du kan swipe frem eller tilbage for at skifte til næste eller forrige sang. Lydstyrken justerer du ved at føre fingeren rundt langs ørekoppen som hvis du justerer lydstyrken på et anlæg.

Pris og tilgængelighed

Den nye BeoPlay H7-hovedtelefon kan allerede nu blive din, hvis du er villig til at investere 3.299 kroner på den. Den findes i farverne Black og Natural og kan købes i en af landets 41 Bang & Olufsen-butikker, online på BeoPlay-hjemmesiden eller i visse designbutikker og stormagasiner fra i dag af.

B&P Play BeoPlay H7: Specifikationer

 • Dimensioner: ​197 x 225 x 40 mm 
 • Vægt: 280 g
 • Materialer: Aluminium, læder og polymert stof
 • Farver: Sort og natural
 • Funktioner: Touch-grænseflade på højre ørekop
 • Højttalere: Dynamisk 40 mm driver
 • Mikrofon: Omni-retningsbestemt
 • Frekvensområde: 20 - 22,000 Hz
 • Bluetooth: Bluetooth 4.1 (understøtter aptX- og AAC-codec)
 • Forbindelser: 1,2 m lydkabel med 3,5 mm mini-jack og 0,25 m USB til Micro USB-kabel
 • Batteri: Udskifteligt og genopladeligt 770 mAh lithium-ion-batteri (op til 20 timer med Bluetooth)
 • Ladetid: Cirka 2,5 timer
 • I boksen: BeoPlay H7-hovedtelefon (batteri inkluderet), lydkabel, USB til Micro USB, bæsepose og hurtigstartsguide

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies