Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Børn ønsker sig iPhones og iPads

Børn ønsker sig iPhones og iPads

Ny rapport viser, at børn i stigende grad ønsker sig iPhones og iPads i julegave i stedet for ting fra legetøjsbutikker og lignende.

Julemanden kan måske godt snart pakke sammen, i følge en undersøgelse foretaget af Duracell Toy, så vil børn i stigende grad hellere have Steve Jobs til at komme med deres julegave i form af elektronisk udstyr fra Apple.

iPhone 4, iPod Touch og iPads er de tre mest ønskede gaver fra børn i alderen 5 til 16 år. Det er cirka 4 ud af 10 adspurgte børn der ønsker sig noget fra Apple i julegave i år.

Rapporten dækker over 2,138 adspurgte børn og forældre, og undersøgelsen viser at jo ældre børnene bliver jo mere populært bliver Apples produkter.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Mikael Jensen 26-10-2010 11:41:42

Ehm, ved ikke om det bare er mig, men siden jeg var relativt 13-14 år, så ønskedej eg mig også mindre og mindre legetøj. Det blev dog erstattet af computerspil.

Jeg må dog sige, at jeg overraskes lidt over, hvis det er at børn rent faktisk får så dyre gaver.

0 0
PiX 26-10-2010 19:11:20

...og undersøgelsen går helt ned til 5-årige børn. Hvem giver sit 5-årige barn f.eks en iPhone 4 eller iPad? Kender ikke lige nogen omkring mig, som ville gøre det.

0 0

Om brug af cookies