Boxer vil konkurrere mod Netflix

Antenne-tv-kunder fik i går adgang til Boxer TV’s streaming-tjeneste Boxer Bio, hvor udvalget er dobbelt så stort som hos Netflix.

Boxer vil konkurrere mod Netflix

Boxer har netop, i går, lanceret en landsdækkende streamingtjeneste med film og serier til antenne-tv kunder landet over. Det skriver Politiken.dk.

Den nye streamingtjeneste hedder Boxer Bio og indeholder 3.500 titler, hvilket er dobbelt så mange som konkurrenten Netflix, og de er fordelt på premierefilm, nye og ældre, danske og internationale.

 – ”Udviklingen på tv-mediet går rasende stærkt nu, og der udvikles hele tiden nye tjenester. I løbet af de seneste seks måneder har det stået stadig klarere, at de elektroniske hjemmebioer – on-demand tjenesterne – bliver noget, danskerne tager til sig i den helt store skala,” siger Boxer TVs administrerende direktør, Steen Ulf Jensen, om baggrunden for lanceringen.

Filmene kommer fra Nordisk Films og SF Anytimes kataloger, og vil blive tilgængelige på Boxer Bio samtidig med de udgives på DVD – nogle endda tidligere end DVD’en er salgsklar.

Modsat konkurrenterne Netflix og HBO, så vil kunderne på Boxer Bio betale per film, der så efterfølgende er til rådighed i 48 timer og man skal være Boxer TV-kunde og man skal være Boxer TV-kunde samt have en digital modtagerboks (pris 2.136 kroner – kan lejes for 89 kroner i 24 måneder), som kan hente filmene. Prisen på filmene bliver mellem 25 og 59 kroner, mens oprettelsen er gratis.