Brand kan forsinke Galaxy S5

En omfattende brand hos Samsung i Sydkorea frygtes at forsinke Galaxy S5

Brand kan forsinke Galaxy S5

Natten til i dag, har en omfattende brand raseret en af Samsungs fabrikker i Anseong. Fabrikken der er en af hovedproduktionsfaciliteterne for printplader og kredsløb, blev evakueret, da branden angiveligt brød ud på 3. sal omkring kl. 07.00 lokal tid.

Selvom 300 brandfolk hurtigt gik i gang med slukningsarbejdet, så vurderes skaderne til at løbe op i omkring $1 mia.

Ifølge Samsung, så er det en tragisk hændelse, men vil ikke påvirke tidsplanen for Galaxy S5, da man har andre fabrikker, som skulle være i stand til at opfylde produktionskravene.
Der er dog allerede nu skeptiske toner blandt internationale tech-sites, som vurderer, at en så omfattende begivenhed ikke kan undgå at påvirke forløbet.

Det nye flagskib fra Samsung, blev ikke overraskende modtaget med drillerier fra konkurrenter og forbrugere med præferencer for andre produkter på markedet, men skulle ifølge tyske T-Mobile allerede være forudbestilt i over 300.000 eksemplarer.

Den nuværende produktion skulle kunne dække det behov, men hvor vidt branden får indflydelse på den følgende efterspørgsel, vil man først få svar på efter den 11. april, hvor telefonen rammer handlen.