Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Brasiliansk VM-ydmygelse slår sociale rekorder

Brasiliansk VM-ydmygelse slår sociale rekorder

Gårsdagens VM-dyst mellem supermagterne fra Brasilien og Tyskland kulminerede med flere rekorder - også uden for grønsværen.

Det var ikke bare kampen mellem de to store fodboldnationer Brasilien og Tyskland der var historiske i går. Den brasilianske nedsmeltning hittede i den grad på de sociale medier. På Twitter blev der skrevet sportshistorie. Hele 35,6 millioner tweets blev skudt af, en ny rekord der distancerer sidste rekordholder, Superbowl i februar 2014, med 10 millioner.

Læs også: VM-feberen får internettet til at eksplodere

Tasterne glødede allermest under kampens 29. minut, da Sami Khediras nettede Tyskland til rekordføringen 5-0. I det ene minut blev der skrevet 580.000 tweets.

På Facebook gik det også heftigt for sig. I værtslandet målte Facebook 16 millioner VM-opdateringer med 52 millioner interaktioner - svarende til 25% af al Facebook-aktivitet. På verdensplan forklarer en talsmand fra Facebook til CNET at ’vi har vidnet den højeste VM-aktivitet nogensinde på Facebook’. Hele 66 millioner posts og 200 millioner interaktioner blev det til på verdensplan.

Læs også: Balltune app'en garanterer det rette tryk i VM-fodbolden

Herunder kan du se hvordan Twitter løber løbsk under det tyske bombardement af Brasilien.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies