Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Brexit: Det betyder det for dit mobilabonnement

Brexit: Det betyder det for dit mobilabonnement

Læs her hvad gårsdagens Brexit-afstemning betyder, hvis du bruger dit mobilabonnement i Storbritannien

Foto: TDC

I går gik den britiske befolkning til urnerne og skrev historie ved at være første EU-medlem der stemmer for at ophæve deltagelsen i det europæiske EU-samarbejde.

Afstemningen vakte panik i finansielle og økonomiske kredse, en panik der dog umiddelbart ikke vil få direkte konsekvens for din mobilregning, selv hvis du planlægger at rejse til Storbritannien denne sommer.

I en rundspørge hos Telia, Telenor og 3, foretaget af mobilsiden.dk, er beskeden den samme. Der vil ikke blive pillet ved roaming-priserne hen over sommeren.

læs også:  På ferie? Send et postkort med mobilen [TIP]

Ingen prisstigninger i sigte

På den længere bane, forudses der heller ikke forskydninger hos de tre teleselskaber.

”Når vi laver services som Roam Like Home Europa, så laver vi jo aftaler med lokale operatører, hvis net vores kunder kan bruge, når de opholder sig i det pågældende land. De aftaler udmønter sig i kontrakter, og de gælder fortsat – Brexit eller ej.” Forklarer Telias pressechef David Engstrøm.

De tre teleoperatører tilbyder særlige tale- og datapakker til udlandsrejser, som gør, at du kan bruge smartphonens datafunktioner til langt mere fordelagtige priser de høje roaming-takster.

Gårdsdagens afstemning vil ikke påvirke henholdsvis Telias ’Roam Like Home’, Telnors ’Roam Away’ og 3’s ’ 3 Like Home’ pakker.

Se også:  Gør mobilen ferieklar: tjekliste til en god mobil sommer [TIP]

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies