Brother klar med mobil Apple-printer

Udbredelsen af Apples-produkter har betydet, at Brother nu er klar med en mobilprinter, som understøtter Apple produkter.

Brother klar med mobil Apple-printer

Den popularitet Apples produkter har fået, ved både private og professionelle brugere, har nu gjort at printer-producenten Brother er klar med en professionel mobil printer til Apple.

Den nye printer, Brother PJ-673, henvender sig til repræsentanter, konsulenter, sælgere, redningsfolk, vagter, servicefolk eller andre, som har brug for at udskrive fra deres Mac på farten.

For nogle år siden kom Brother med to serier af mobile printere, men den nye er altså den første der virker med Apples produkter.

Printeren udskriver A4-papir i en opløsning på 300 x 300 punkter i en hastighed på 6 sider per minut, og der anvendes ”direkte termo”-teknologien til udskrivning.

Du kan benytte printeren ved almindelig strøm, bilbatteriet eller med genopladelige batterier.

Brother PJ-673 fungerer via trådløst WiFi eller USB-kabel, desværre er Apples AirPrint-teknologi ikke indbygget.

Printeren kommer i handlen fra oktober måned og vil få en salgspris på cirka 4.999 kroner inklusive moms.

Videre om emnet

Der er sket en del siden vi bragte artiklen. mobilsiden fulgte op på sagen. 23/9/2013 rettede vi nyt fokus på sagen med en artikel omkring Apple: De nye iPhones solgt i 9 millioner eksemplarer – Forstættelsen i sagen kan læses her. Tjek de seneste nyheder om temaet her.