Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Brug applikationer som hjælp til ryge-stop

Brug applikationer som hjælp til ryge-stop

Vil du gerne stoppe med at ryge, men ikke helt haft held med det endnu – så få hjælp med en af disse applikationer.

Var dit nytårsfortsæt (endnu engang), at stoppe med at ryge? Og er du allerede faldet i igen? Så husk det aldrig er for sent.

Du kan også finde inspiration, hvis du blot tænker på at kvitte smøgerne, men endnu ikke har forsøgt.

Der er masser af hjælp at hente i applikations-verdenen, hvis man vil stoppe. Vi har fundet et par apps, som kan hjælpe dig med rygestoppet. Dog kræver det stadigvæk motivation og ryggrad.

SmokeLess – din personlige hjælp til at kvitte smøgerne

Nicotinell SmokeLess applikation er brugervenlig og hjælper dig med, at lave en ”plan” over rygestoppet. Det betyder det kan gøres trin for trin i et overskueligt program.

Du starter med, at indtaste oplysninger i applikationen omkring dine nuværende rygevaner, og om du vil skære ned eller stoppe helt.

Applikationen kommer med peptalk-beskeder, uddeling af point, økonomisk overblik over hvad du har sparet og statistik, som viser dine fremskridt. Dette kan virke stærkt motiverende.

Melder rygetrangen sig for meget kan du benytte ”panik-knappen” i applikationen – som ringer op til rygestop-rådgivere på StopLinien.

Fremskridt kan deles på Facebook – så venner og familie kan følge med og give dig ros med på vejen.

Du kan downloade ”Smokeless – din personlige hjælp til at kvitte smøgerne” gratis i Apples App Store og Google Play Store.

Rygestop

Applikationen Rygestop fortæller dig, hvis den kender dit forbrug, både hvor mange penge du sparer ved ikke at købe cigaretter og hvordan dit helbred forbedres dag for dag.

Kender den dit forbrug og hvornår du er holdt op med at ryge, samt hvor meget tid du brugte på det – så kan den holde styr på både hvor mange penge du sparer, hvornår både lugtesans og kondition forbedres.

Du kan downloade applikationen ”Rygestop” gratis i Google Play Store.

Rygestop – røgfri med hypnose

Føler du, at der skal ”mere” til end blot du selv holder regnskab og får en peptalk i ny og næ, så kan du også forsøge dig med hypnose.

Tænker du, at det er løsningen kan du se nærmere på denne applikation ”Rygestop – røgfri med hypnose”, som findes til iPhones.

Prisen er dog høj. Applikationen koster nemlig 199 kroner at downloade. For de penge får du så en lydfil på 60 minutter (dansk). Det er i alt fire moduler, som går fra starten af rygestoppet til det er fuldført.

Denne applikation giver også overblik over hvor længe du har været røgfri, hvor mange penge du har sparet ved ikke at købe cigaretter, hvor mange cigaretter du ville have røget i den periode ved det gamle forbrug osv.

Du kan downloade ”Rygestop – røgfri med hypnose” for 199 kroner i Apples App Store.

Hvad enten du benytter dig af nogen af disse applikationer eller nogle af de øvrige som findes i applikationsbutikkerne – så ønsker vi dig held og lykke med dit rygestop.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies