Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Brug din iPhone til at styre lyset

Brug din iPhone til at styre lyset

Philips er klar med en smart løsning til trådløs styring af lys- og farvetemperatur fra en iPhone eller iPad – Philips Hue er navnet.

Philips er klar med noget nyttigt og smart, nemlig deres nye LED-serie Hue. Hue er en serie med LED-lyspærer, som kan styres via en applikation på smartphonen.

Lamperne sælges hver for sig, eller i en startpakke med tre lamper og en trådløs sender, der kommunikerer med lamperne fra en applikation til iOS-enheder. Det skriver eb.dk.

Det er muligt at programmere hvornår lamperne skal tænde/slukke, samt ændre farvetemperaturen fra almindeligt lys til varmt hyggelys eller dæmpet lys. Der kan laves programmer med tidsstyring, som kan aktiveres via applikationen på mobiltelefonen.

Det er endnu uvist hvornår eller om Philips Hue kommer til salg på det danske marked – indtil videre er de lanceret i USA og sælges eksklusivt gennem Apple Store.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

spock123 07-11-2012 12:57:00

Hej Lene,
- du bør måske gøre din research lidt bedre.

Produktet består af et åbent API som man kan kalde fra hvadsomhelst. Philips har fra starten lavet apps til iOS og ANDROID og de ligger allerede i diverse stores.

Jeg ved ikke hvor du har fra at det er et Apple produkt, men du er nok blevet snydt fordi Apple Store sælger produktet. Men det har altså intet med Apple at gøre.

Jeg har selv 5 af de pærer og styrer det med min Android telefon.

Lidt mere teknisk kan jeg fortælle at boksen der styrer pærerne består af en embedded webserver der med et Restful JSON api muliggør kommunikation til de enkelte pærer.

Så blev det vist klarlagt. En totalt misvisende overskrift der bør rettes.

mvh Lars

0 0
Martin 07-11-2012 14:08:20

Hej Lars

Nogle gange er det bedre at maile direkte til redaktionen hvis der er sådanne faktuelle fejl.

Det er i al fald min erfaring.

Hilsen
Martin

0 0
Daniel Jørgensen 07-11-2012 13:41:49

Nej for herinde skal iPhone bare nævnes ligegyldigt hvad .. Det er til at brække sig over

0 0
Footiefan 07-11-2012 17:48:45

Overlever du???

0 0
Tobias Nordahl 07-11-2012 14:08:28

Først vil jeg lige takke spock123 for input. Det er rart at brugeren er skarpe - og kan hjælpe andre brugere til en bedre viden.

Til Daniel,

Nu har Mobilsiden valgt at refererer til EB.dk, der kun nævner at denne enhed kan styres af iPhone. Derfor handler det måske mest om valget af baggrundartiklen, samt vinklingen af denne. Lene har måske ikke bevidst trukket iPhone med, og samtidig undladt Android.

Husk på at mange nyhedssider i dag blot laver et kort referat eller en redegørelse, på baggrund af andre artikler.

Netop derfor kommer artikler som disse også til Mobilsiden, selvom indholdet måske er ringe...

0 0
07-11-2012 18:07:57

Mobilsiden kan da ikke undskylde sig med at det er pga det sige de har copy pasted. Jeg vælger som regel bare at overse det, men som Daniel skriver så er det fandme til at brække sig over. Hvis mobilsiden virkeliger et mobil site for alle, så må man sq undersøge om tingene findes til andre mobiler end den man har i hånden.....

0 0

Om brug af cookies