Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Brug dit sim-kort i den låste mobil

Brug dit sim-kort i den låste mobil

Nu kan du benytte en sim-låst mobiltelefon uden at få den låst op.

Har du fundet drømmemobilen - og er den låst til et andet mobilselskab end dit eget, så er det muligt at bruge dit eget sim-kort, uden du mister garantien. Med X-SIM ved din mobil ikke, hvilken operatør du bruger - og lader dig derfor benytte mobilen.

Du behøver ikke kabler eller software for at kunne benytte dig af en låst mobil. Det eneste du behøver er, at skjule operatøren for mobilen - og det er muligt med X-SIM.

X-SIM er en simpel modifikation til det SIM-kort, som allerede sidder i din mobil, men X-SIM er kun 0,1 millimeter tyk, og placeres mellem dit eget SIM-kort og "kontakterne" i din egen mobil. Det eneste der kræves er, at du laver et lille hul i dit nuværende originale SIM-kort før X-SIM virker.

X-SIM blokerer den funktion, hvor mobilen får fortalt, hvilken operatør du benytter, og du kan derfor ringe og sende beskeder som du plejer.

Der er mange som har benyttet sig af denne metode for at låse den populære iPhone op, men X-SIM kan fungere på nye såvel som gamle mobiltelefoner, uanset alder og producent.

Mere om X-SIM, klik her...

Læs også:
 - Nokia-mobilen oplåses med snyde-sim

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies