Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Brug mobilen som nøgle på Hiltons hoteller

Brug mobilen som nøgle på Hiltons hoteller

Til næste år kan du bruge din mobil til alle aspekter af dit besøg på et af Hiltons hoteller, også som værelsesnøgle.

Hotelkæden Hilton lancerer snart et initiativ som lader dig bruge din mobil i alle aspekter af dit besøg på deres hoteller. Senere på året vil man med sin Apple eller Android enhed beslutte sig for hvilket værelsesnummer man ønsker at opholde sig i, komme med specielle ønsker og checke ind- og ud.

Man behøver faktisk kun snakke med personalet når nøglen skal hentes og afleveres, i 2015 bliver selv dette unødvendigt, så bliver det nemlig muligt at benytte sin smartphone som nøgle til værelset, man kan derfor helt undgå at skulle have fat i personalet.

At vælge sit eget værelser med telefonen forventes at være tilgængelig på over 4.000 hoteller i Hilton-kæden i slutningen af året. Til sammenligning vil Marriott hotellerne have mulighed for at checke ind- og ud på et lignende antal hoteller, dog har de endnu ikke præsenteret muligheden for at bruge telefonen som nøgle.

Uanset hvilken kæde du foretrækker, ser det ud som om du får mere tid til at sove, og behøver stå mindre i kø når du skal finde sengen.

Kilde: Engadget

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies