Brugerne har talt: Vi vil have bedre batteritid

Hvilken feature ønsker du dig mest af din smartphone? Sådan lød spørgsmålet, og svaret er klart – bedre batteritid.

Brugerne har talt: Vi vil have bedre batteritid

Med mere end 1.500 stemmer afgivet, har I læsere ikke megen tvivl til gode, når det komme til ønskefeatures i jeres smartphones.

Ud af alle stemmerne er svaret nemlig klart, næsten én tredjedel af jer, eller cirka 32 procent har svaret, at lang batteritid er det vigtigste i en smartphone.

Dette er gode nyheder for blandt andet Huawei, der vil have smartphones til at holde strøm i to døgn.

Men det er dog ikke kun batteriet i smartphones der skal kunne yde, også nyt teknologi er vigtigt i valget af ens daglige følgesvend.

Med næsten én fjerdedel af stemmerne, så vil 23 procent af jer gerne have at jeres mobil har, den nyeste og hurtigste processor. Hvilket i dag vil betyde, at der kun er topmodeller af vælge imellem for jer.

Batteriet er vigtigt når det kommer til valg af smartphones.

Kamera og hukommelse uinteressant

I den anden ende af skalaen sker der dog også interessante ting, eller uinteressante ifølge de af jer der har afgivet et svar i afstemningen.

For med knap to procent af stemmerne, mener I at det ikke er særligt vigtigt hvor meget hukommelse jeres smartphones har. Hvilket kunne tyde på, at I enten ikke opbevarer mere end nødvendigt på jeres enheder, eller at I har taget cloud-tjenesterne til jer.

Foruroligende for nogen, men interessant for andre, så vil knap ni procent af jer have det bedste kamera i jeres enheder. Mobiler som HTC One X og S bliver altså ikke fortrukket for sine kamerakompetencer.

HTC Satser på kameraoplevelsen i sin nye One serie, men det er uinteressant for kunderne.

Uafgjort

To af svarmulighederne, ”Den bedste / største skærm” og ”Tyndt og flot design” fik en jævnbyrdig antal stemmer og løber således med mere end én tredjedel af stemmerne til sammen, for med 17 procent til dem hver, mener I brugere, at det er knap så vigtigt med skærmens størrelse og design.

Afstemningens resultat kan du se herunder:

Hvilken feature ønsker du dig mest af din smartphone?

– Lang batteritid: 32 procent
– Nyeste og hurtigste processor: 23 procent
– Den bedste og største skærm: 17 procent
– Tyndt og flot design: 17 procent
– Det bedste kamera: 9 procent
– Størst mulig hukommelse: 2 procent

Seneste nyt om emnet

Den seneste udvikling finder du her. mobilsiden kørte videre med bolden. 11/5/2012 rettede vi nyt fokus på sagen med sagen Analyse: Billige mobiler hitter i Danmark – Den kan læses her. De seneste nyhedsartikler om temaet “Smartphone” finder du her..