Brugerskabt forum hjælper med at cracke iPhone

Fans og entusiaster hjælper med at cracke iPhone og svare på spørgsmål, om det populære produkt.

Brugerskabt forum hjælper med at cracke iPhone

Selvom iPhone endnu ikke officielt er på markedet, er interessen stigende. Derfor oprettes nu et univers på nettet med support og hjælp fra og til fans af Apples unikke produkt. "iPhone support" åbnede onsdag før påske og indeholder allerede over 200 relaterede emner. Derudover sidder entusiaster klar til at hjælpe med alt fra oplåsning til køb af iPhone.

Mobildebat.dk står bag det specielle forum for iPhone brugere. Målet er, at samle viden, hjælp og spørgsmål ét sted.

 – "Det er helt usædvanligt med målrettet support for et produkt, som endnu ikke kan købes i butikkerne, men når brugerne ligefrem kræver det, efterkommer vi gerne ønsket", siger John G. Pedersen, som er redaktør på Mobildebat.dk. Mobilforummet har over 900.000 indlæg om mobiltelefoner og udgør dermed Danmarks største brugerskabte netsted med hjælp til enhver tænkelig mobil eller teleselskab.

Den stigende interesse for iPhone underbygges af analysefirmaet Gartner, som har netop meldt ud, at iPhone vil blive et populært værktøj for virksomheder, på linie med Microsoft og Blackberry enheder. Årsagen er, at den kommende version 2.0 af softwaren til iPhone, indeholder understøttelse af Microsoft Exchange, hvilket for alvor gør den interessant for erhvervsmarkedet.

"iPhone support" findes på www.mobildebat.dk/iphone

Fortællingen går videre

Meget er sket siden vi kørte artiklen. mobilsiden kunne ikke lade sagen ligge. Allerede d. 18/3/2008 kørte vi en opfølgning med sagen; Ugens rygter: Nokia, iPhone og LG – Læs her. Seneste nyt om emnet kan du finde her.