Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Bryg kaffe via din iPhone

Bryg kaffe via din iPhone

Der er snart ikke noget en smartphone ikke kan i dag – nu kan den også brygge kaffe ved hjælp af en ny applikation.

Der er snart ikke noget, som en smartphone ikke kan i dag. Du kan bruge den som kamera, telefon, mail, vækkeur, spilkonsol, surfe på nettet og meget andet. Men noget mange måske tit har drømt om smartphonen kan er at lave kaffe, dette er nu faktisk muligt.

Danske Scanomat, som laver kaffemaskiner, havde i går international premiere på en applikation, som gør det muligt at brygge kaffe via mobilen på firmaets seneste kaffemaskine TopBrewer. Det skriver bureaubiz.dk.

Applikationen, som gør det hele muligt, hedder også TopBrewer. Scanomat harværet undervejs med denne løsning i halvandet år.

 - ”Vores tilgang er at redefinere kaffemaskinen. TopBrewer er et minimalistisk design med en hane på en bordplade – resten er skjult nedenunder. Og vi var ikke meget for at lade et stort keyboard tage plads, derfor gav det god mening at udvikle en app, der gør, at man styrer kaffebrygningen via sin mobil,” siger Frederik Vibe, projektleder for app-udviklingen hos Scanomat.

Det er muligt med applikationen, at designe sin egen kaffeoplevelse. Ved at følge brygningsprocessen og indstille kaffen efter ens egen smag – og gemme den. Dermed kan man få den kaffe, som man ønsker, uanset hvor i verden man støder på en TopBrewer maskine.

TopBrewer-applikationen er i første omgang udviklet til iPhone og iPod Touch - og kan downloades gratis i Apples App Store.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies