Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Call me giver gratis udlandsopkald om fredagen

Call me giver gratis udlandsopkald om fredagen

Hver fredag kan alle abonnementskunder hos Call me ringe til udlandet uden ekstra beregning. Resten af ugen skal kunderne dog være opmærksomme på prisen.

Call me giver alle selskabets abonnementskunder mulighed for at ringe gratis til udenlandske fastnet- og mobilnumre - så længe opkaldet sker om fredagen.

Den såkaldte 'Call Jorden Rundt'-service træder i kraft fredag den 30. oktober. Der opkræves ikke noget ekstra gebyr i forbindelse med tiltaget, og der er ingen opkaldsafgift. Opkaldet må dog ikke vare mere end en time ad gangen, og servicen gælder ikke for taletidskunder.

Call me oplyser, at kunderne de resterende dage kan ringe til 50 lande for 35 øre i minuttet. Man skal dog være opmærksom på, at den faste pris kun gælder opkald til fastnetnumre. Ved opkald til mobiltelefoner kan prisen variere

Hvordan er det gennemskueligt for kunderne, når den faste pris på 35 øre kun gælder til fastnet?


- "Det er korrekt, at priserne kan variere på opkald til udenlandske mobilnumre. I nogle tilfælde er prisen til fastnet og mobil den samme, i andre tilfælde er den ikke. Det er også derfor, vi har lavet et lille værktøj på vores hjemmeside, hvor man kan slå op, hvad fastnet- og mobilprisen er for de enkelte lande," siger Søren Abildgaard, der er administrerende direktør hos Call me, til Mobilsiden.dk.

Foreløbig gælder Call Jorden Rundt frem til den 31. marts 2010, men Søren Abildgaard afviser ikke, at servicen kan køre videre, hvis den bliver en succes.

Call Jorden Rundt inkluderer kun opkald foretaget fra Danmark - ikke opkald foretaget i udlandet med et Call me-mobilabonnement.

Du kan læse mere om servicen ved at klikke her.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies