Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Carousel app fra Dropbox præsenteret - smart organisering af billeder og video

Carousel app fra Dropbox præsenteret - smart organisering af billeder og video

På et presseevent i San Francisco har Dropbox præsenteret Carousel app’en til iOS og Android, der organiserer billeder og video.

Skytjenesten Dropbox er kendt og elsket af 275 millioner brugere på verdensplan. Det fortalte virksomheden på et pressevent, der blev afholdt i San Francisco ifølge Macstories.

Mailbox app’en fra Dropbox snakker nu sammen med iCloud

Indtil nu har Dropbox fungeret som en sky-baseret harddisk, hvor man automatisk og manuelt kan opbevare indhold som billeder og video. Det foregår altså ved, at man strukturerer sit indhold i mapper, som man så kan kan åbne og dele fra.Nu har virksomheden præsenteret en ny, smart app til iOS og Android ved navn Carousel. App’en er en seperat klient til Dropbox, men henter altså indholdet fra samme konto. App’en vil kombinere dine nuværende billeder og video fra Dropbox med kommende billeder fra smartphonen.

Android får efterlyst Dropbox-funktion

Carousel vil desuden automatisk organisere dit indhold i begivenheder, og du kan naturligvis scrolle tilbage i tiden for hurtigt at finde frem til dine elskede snapshots. Og siden dit indhold er uploadet til Dropbox, så vil det naturligvis heller ikke fylde på mobilen. 

Dropbox har endda integreret private delingsmuligheder i Carousel app’en, så du lynhurtigt kan dele indholdet med venner og familien. 

Carousel app’en kan gratis downloades til iPhone her og Android her

Kilde: Macstories

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies